*Nettavisen* Sport.

Mourinho og Terry etterforskes

Foto: Reuters/Scanpix

Det engelske fotballforbundet (FA) skal etterforske uttalelsene til Chelsea-manager Jose Mourinho og kaptein John Terry etter ligacup-oppgjøret mot Manchester United onsdag.

14.01.05 13:55

Etter kampen fyrte Jose Mourinho av en bredside mot Manchester Uniteds spill på Chelsea TV der han anklaget Alex Fergusons gutter for å være en gjeng juksemakere.

- Etter hvilen var det avblåsning etter avblåsning, frispark etter frispark og juks etter juks, sa en tydelig frustrert Mourinho.

Mens Mourinho anklaget United for å jukse, gikk Terry til angrep på dommer Neale Barry.

-Som å snakke til veggen
- Det virket ikke som han blåste mye til vår fordel. Når du er kaptein kan du som oftest snakke med de fleste dommerne, men han ville bare ikke høre og det synes jeg er svært skuffende, sa Chelsea-kapteinen etter kampen.

- Hvis han ikke vil høre på deg er det ikke mye du kan gjøre. Jeg prøvde bare å snakke med ham for å si «vær rettferdig og gi oss noe også». Jeg klagde ikke fordi vi ikke fikk noe eller på grunn av avgjørelsene hans. Man vil bare at dommeren skal være rettferdig, og det synes jeg ikke han var, avsluttet Terry.

Sanksjoner
FA bekrefter overfor BBC at de er klar over hva som har blitt sagt, og at de har satt i gang undersøkelser.

Mourinho risikerer nå bøter for å ha brukt ordet «juks».

Arsenal-manager Arsene Wenger ble nylig ilagt en bot på drøyt 175.000 kroner av FA for å ha kalt Manchester Uniteds Ruud van Nistelrooy en «juksemaker».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.