ROMA (Nettavisen): Onsdag formiddag ble en video fra hendelsen på Aspmyra lekket fra den britiske avisen The Independent.

På et pressetreff få minutter før Mourinhos møte med pressen fortalte Glimt-leder Frode Thomassen at det finnes en lengre versjon av videoen som nordmennene har sett.

- Den videoen som vi ser og kjenner til er mye lenger, og er nærmere ti minutter lang. Det er mulig å se mer. Det er en lengre video som vi har sett, sier Thomassen.

Les også: Video av Knutsens basketak med Roma-trener lekket på nett

Mourinho fikk tidlig spørsmål om hendelsen som oppstod i Norge, og hadde følgende å si til italienske medier:

- Vi har hatt noen problemer med dommere. Det som skjedde sist torsdag er en helt uvanlig situasjon. 45 minutter etter kampen var alt normalt, men én stygg episode endret det. Den er helt isolert fra resten av kampen, sier han, ifølge NRKs oversetter.

Og fortsetter:

- Jeg venter med en stor kamp hvor de kommer til å lede på vår stadion, foran våre folk.

Mot slutten av pressekonferansen fikk Nettavisen, NRK og Viaplay, som var de norske mediehusene representert på pressekonferansen, muligheten til å stille spørsmål.

På spørsmål fra Nettavisen om Frode Thomassens uttalelser om at bøllene vant da Knutsen ble utestengt, rister Mourinho på hodet.

- Jeg bryr meg ikke om hva direktøren i Bodø/Glimt sier, sier Mourinho.

- Tidligere i dag ble det sluppet en video i The Independent, som viser det som skjedde i spillertunellen. Hva tenker du om det som skjedde der?

Da tar Mourinho av seg øretelefonene og bare rister på hodet, mens pressetalsmannen sier at Roma ikke har noen kommentar til dette.

Flere stjerner er fortsatt usikre for de regjerende norske mesterne før kampen på Stadio Olimpico. Amahl Pellegrino og Brede Moe måtte begge av med skade, og har fortsatt et spørsmåltegn ved sitt navn.

Til Viaplay sier Kjetil Knutsen at han er optimistisk med tanke på Moe, mens han omtaler Pellegrinos sjanser for å spille som 50-50.

Kampen mellom Roma og Bodø/Glimt spilles torsdag 21:00. Nordmennene fikk med seg et godt utgangspunkt etter 2-1-seieren på Aspmyra forrige uke.