Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho presser Manchester City

Chelsea-manageren mener City

Med José Mourinho tilbake på Stamford Bridge, er Premier League så definitivt en stor attraksjon rikere.

Portugiseren var i sin forrige periode i Chelsea ofte ute med kommentarer til konkurrerende lags managere, eller såkalte «mind-games» for å skape ekstra trykk på sine rivaler.

«Mind-games»
Nå er han i gang igjen. Og med en rekke uttalelser rettet mot Manchester City og manager Manuel Pellegrinis mannskap, kan det kanskje tolkes som at Mourinho ser på det blå Manchester-laget som sin største tittelutfordrer den kommende sesongen.

- Spillerne City har hentet denne sommeren, er i perfekt alder for å komme til England. De er så modne, og har ikke behov for å tilpasse seg en ny liga, sier José Mourinho ifølge Mirror.

- De er mer enn klare, så selvfølgelig bør folk forvente mer av City denne sesongen, fortsetter Mourinho, som altså legger press på Manuel Pellegrini om å vinne Premier League i sin første sesong i engelsk fotball.

Pellegrini har allerede gjort unna størstedelen av sommerhandelen, og har hentet erfarne spillere som Fernandinho, Alvaro Negredo, Stevan Jovetic og Jesus Navas.

Ungt lag
Om sitt eget lag derimot, prøver Mourinho å dysse ned forventningene.

- Mitt lag er ungt og ikke på sitt beste ennå. De trenger tid for å bli bedre, og for å komme til toppen, mener han.

Han mener at han fikk presset på seg i sin første periode som Chelsea-manager, og håper nå at Manchester City opplever det samme.

- Da jeg kom i 2004 la media press på meg ved å si at siden jeg kjøpte spillere og brukte penger, måtte jeg også vinne tittelen. Nå håper jeg det samme presset legges på City, sier Mourinho.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken