RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho prioriterer ligaen

Sist oppdatert:
Chelsea-manager Jose Mourinho vil heller ha gullmedaljen i Premier League enn Champions League-trofeét denne sesongen.

Chelsea stormer videre i Premier League, og topper tabellen fem poeng foran Arsenal. Samtidig er Chelsea videre til 8-delsfinalen i Champions League, hvor de møter Barcelona i begynnelsen av mars.

Manager Jose Mourinho vil imidlertid helst ha gullet i Premier League fremfor å gå til topps i Europas gjeveste klubbturnering dersom han fikk valget.

- Jeg må si at jeg foretrekker Premier League-gullet, fordi jeg har jo allerede vunnet Champions League med Porto, sier Mourinho til El Mundo Deportivo.

- Flaks teller i Champions League
Og forklarer hvorfor han setter gullet i England høyere på følgende måte:

- I Premier League har vi allerede halvparten av arbeidet gjort, mens i Champions League spiller flaks en vesentlig rolle, mener han.

Jose Mourinho tror det blir vanskelig å kopiere triumfen med Porto i Champions League som manager i Chelsea.

- Det vil være nesten umulig å kopiere suksessen jeg hadde med Porto i 2004. Det er et år jeg kommer til å huske, men det er viktig å se fremover. Dersom jeg tenker for mye på fortiden, kan jeg glemme mitt nye mål - å gjøre Chelsea til et mesterlag, mener Chelseas manager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere