RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Matthew Peters / Getty Images / All Over Press (2013 Manchester United FC)

Mourinho raser over kort hvile

Chelsea-manageren mener publikum blir snytt for en skikkelig storkamp.

Tirsdag møtes Arsenal og Chelsea i 4. runde av den engelske ligacupen. Kampen kommer bare 48 timer etter at sistnevnte kjempet seg til en meget viktig ligaseier i storkampen mot Manchester City.

Arsenal møtte på sin side Crystal Palace i tidligkampen lørdag – og har dermed fått over et døgn ekstra hvile foran tirsdagens kamp. Det får Jose Mourinho til å tenne.

- Vi skal gi de folkene som plasserte denne kampen på tirsdag, akkurat den kampen de ville ha, sier portugiseren ifølge nettstedet goal.com.

- Hvis de ønsker seg en storkamp, kan vi ikke gi dem det. Hvis de ønsker å se spillerne som spilte søndag, kan vi ikke gi dem det heller, tilføyer han.

- Håper de koser seg
Chelsea-sjefen innser at mange av stjernene som var i aksjon mot Manchester City trolig må hviles tirsdag.

- Hvis de ønsker at Arsenal skal vinne et trofé, er dette måten å hjelpe dem på. Hvis de ønsker en storkamp mellom to store lag i London, burde de lagt kampen til onsdag – ikke tirsdag, sier Mourinho.

På direkte spørsmål om han vurderer å sende på banen et mannskap bestående utelukkende av spillere fra klubbens ungdomsavdeling, svarer portugiseren:

- Det er ikke planen, fordi vi også må respektere fansen vår.

At et fåtall av spillerne som var med mot City kommer på banen fra start, er samtidig bombesikkert.

- Vi må beskytte spillerne våre. Vi kan ikke utsette spillerne for to kamper på tre dager i oktober, sier Chelsea-manageren – og avslutter med følgende hilsen til de høye herrer i fotball-England.

- Jeg håper de koser seg. Vi skal prøve å gjøre jobben vår, og utføre jobben så godt vi klarer.

Wenger sparer
Arsenal-manager Arsene Wenger har for øvrig også varslet at han vil spare spillere i tirsdagens kamp.

- Jeg vil rotere mot Chelsea, men også stille med et lag som har en god mulighet til å gå videre. Det er målet, sier Wenger til klubbens nettsted.

Olivier Giroud er blant spillerne som har hatt stor belastning i høst – og som kan få hvile mot Chelsea. I så fall kan danske Nicklas Bendtner få sjansen i Arsenal-angrepet. (ANB)

P.S. Tottenham har også hjemmekamp i denne runden av ligacupen (møter Hull onsdag), og Arsenal og Spurs kan ikke spille hjemmekamp samtidig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere