Etter et nervedrama av dimensjoner, var det Europa League-spesialisten Sevilla som trakk det lengste strået i Budapest. Det sto 1-1 på måltavlen etter 120 minutter med fotball, og kampen måtte avgjøres på straffespark. Der var det spanjolene som var best.

Mourinho og laget hans sin oppførsel fikk mye oppmerksomhet underveis i oppgjøret. I kjent stil var Roma-gjengen konstant etter dommer Anthony Taylor og hans assistenter, og gule kort fløy til tider veggimellom. En situasjon der Roma mente at de skulle hatt straffe var blant gangene det italienske laget virkelig fyrte til.

– Unnskyld meg, men jeg synes det er ufyselig, den oppførselen der, sa Viaplays ekspert, Lars Tjærnås, før straffesparkkonkurransen.

Men det stoppet ikke der.

En video av Mourinho, som viser 60-åringen fly forbanna på dommer-teamet, sirkulerer nå på Twitter og andre sosiale medier. Klippet har blant annet blitt omtalt av den italienske storavisen La Gazzetta dello Sport.

Se videoen under:

– Det er en jævla skam! Du er en jævla skam. Dra til helvete, sier Mourinho blant annet. Videoen ser ut til å være fra garasjen inne på stadion.

Tror Mourinho blir utestengt

Ifølge Gazzetta er mannen i dress på videoen Roberto Rosetti, presidenten i dommerkommisjonen til UEFA. Også han skal ha fått huden full av Mourinho.

– Du var enig med dem, skal Roma-sjefen ha sagt i raseri til Rosetti.

Han brukte også ordet «puta», som på flere språk betyr «hore». I et intervju etter kampen skal Mourinho ha uttalt at dommeren virket spansk, i et forsøk på å poengtere at Taylor dømte til fordel for Sevilla.

Gazzetta spekulerer samtidig i at det bare er et tidsspørsmål før treneren blir utestengt, noe han for øvrig har blitt tidligere denne sesongen.

Nedbrutt

Mourinho var etter kampen kryptisk om sin egen fremtid i Roma.

– Jeg har lyst til å bli, men spillerne fortjener mer. Jeg fortjener mer, sa han etter kampen, ifølge Reuters.

– Jeg vil ikke slåss mot det mer. Jeg er sliten av å være trener og klubbens talsperson, fortsatte portugiseren.

Mourinho hadde aldri tapt en europeisk finale før onsdagens nederlag. Han har fra før tatt Porto (2), Inter, Manchester United og Roma til titler.