RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho raste mot Blackburn

Sist oppdatert:
Chelseas manager Jose Mourinho er normalt sett en sindig kar. Etter gårsdagens seier over Blackburn slaktet han motstandernes taktikk.

Mourinho var spesielt irritert over Blackburns taktikk. Chelseas matchvinner Arjen Robben ble skadet etter en sen takling av Aaron Mokoena, mens Blackburn hele kampen igjennom brukte fysikk i forsøket på å stoppe Chelsea-lokomotivet. Mourinho, som var strålende fornøyd med hvordan spillerne taklet situasjonen, var mindre imponert over Blackburn.

- Vi kan spille god fotball, og vi kan kjempe. Vi kan kjempe for poengene i en kamp som denne. Hvis du vil kalle det en kamp, sa Mourinho etter kampen, ifølge BBC.

Han la til:

- Jeg torr vi kan passere enhver barriere. Lagånden var fantastisk, og spillerne kjempet heroisk. Vi gjorde det uten Didier Drogba, en sterk mann, og etter fem minutter mistet vi vår raskeste spiller (Robben, red. anm). Det var vanskelig for oss mot et lag som har en sånn holdning. Hvis jeg vil være høflig, så kaller jeg det holdning. Den blonde gutten på midten (Robbie Savage, red. anm) laget 20 frispark, men fikk ikke gult kort. Det er vanskelig å kontrollere følelsene da, sa Mourinho.

Nå er manageren mer enn optimistisk med tanke på å vinne ligaen, 13 kamper før serien er over.

- Med ni seire og en uavgjort, er vi mestere. Vi skal fortsatt møte både Arsenal og Manchester United, som er i stand til å slå hvem som helst, men det kan vi også, sier han.

Mourinho vet ikke hvor lenge Robben er ute med skade, men han føler seg trygg på at de kan klare seg uten nederlenderen.

- Det er en stor skade, men vi har andre spillere, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere