BODØ (Nettavisen): Samme dag som Roma-troppen og José Mourinho ankom Bodø publiserte avisen Corriere dello Sport, som har base i Roma, et intervju med Glimt-keeper Nikita Haikin.

- Det var en utmerket trekning. Vi kjenner dem, de kjenner oss, selv om de har nye spillere nå. Vi mistet Botheim og Berg, men det er ingen uerstattelige spillere og vårt DNA forblir det samme, er Haikin sitert på i avisen.

- Jeg er ikke redd for noen, og jeg bryr meg ikke hvem Mourinho bruker fra start. Vi fokuserer på oss selv, skal Haikin ha uttalt videre.

Les også: Her blir det kastet snøball mot Mourinho i Bodø

- De liker å snakke

Disse uttalelsene har ikke José Mourinho tenkt å forbigå i stillhet, og på pressekonferansen dagen før den første kvartfinalen i Conference League i Bodø, tok portugiseren opp uttalelsene på eget initiativ - om enn på en subtil måte.

- Bodø har mange gode spillere. Jeg synes et par av dem er gode til å snakke også. De liker å snakke, men vi er her for dem i morgen og neste uke, sier Mourinho.

Les også: Mourinho tar grep før avreise til Bodø

- Hva mener du med at de liker å snakke?

- En av dem mener det er en god trekning for dem. En god trekning.

- Er det arrogant?

- Det er kanskje bare selvtillit, noe som er positivt, sier Mourinho.

Lover en annen kamp denne gangen

Trenerprofilen er trygg på at vi ikke får noen reprise av gruppespillkampen, der Glimt vant 6-1 på Aspmyra. Roma vant likevel gruppen foran Glimt.

- Selvfølgelig blir det en annen kamp denne gangen. Først og fremst fordi to kamper er aldri like. Aldri. For det andre har vi forandret oss så mye siden forrige kamp at det er vanskelig å sammenligne, sier Mourinho.

- Nå er det utslagsrunder og bare ett lag går til semifinalen. Vi går til kampen med et annet perspektiv, men vi er fulle av respekt for Bodø som lag, fordi de er et godt lag.

Les også: Glimt gir opp Botheim

Han venter tøff motstand fra Glimt, selv om Kjetil Knutsen og co. har mistet flere nøkkelspillere siden forrige møte.

- Jeg synes de er like. De har byttet noen spillere, men måten laget tenker og spiller fotball på er den samme. Spillerne som har erstattet de som dro, er ikke så ulike. Selv om de har mistet en venstrebeint venstreback med en høyrebein venstreback. Dynamikken i laget er veldig lik. De er i god form, har hatt sin pause og forberedelse og nettopp begynt å spille tellende kamper igjen, sier Mourinho.

Avspark på Aspmyra er klokken 21.00 torsdag kveld. Returkampen spilles i Roma om en uke.