Mourinho sikter seg inn mot comeback i juni

COMEBACK: José Mourinho ønsker å prøve seg som trener igjen.

COMEBACK: José Mourinho ønsker å prøve seg som trener igjen. Foto: Peter Cziborra (Reuters)

Den portugisiske treneren ønsker å få med seg oppkjøringsperioden når han tar over en ny klubb.

23.03.19 13:29

José Mourinho har vært uten klubb siden han fikk sparken i Manchester United like før jul.

Portugiseren har blitt koblet til en rekke ledige trenerjobber, og har selv bekreftet at han har takket nei til flere tilbud.

Overfor Bein Sports avslører Mourinho at han sikter seg inn mot et comeback som trener i juni.

- Jeg ønsker å være tilbake hos en klubb i juni for å være med på oppkjøringen til en ny sesong. Jeg vet nøyaktig hva jeg ikke ønsker. Derfor har jeg takket nei til tre eller fire forskjellige jobbtilbud. Jeg vet nøyaktig hva jeg vil ha. Ikke hvilken klubb, men omfanget av selve jobben, sier Mournho til Bein Sports.

Portugiseren ble nylig koblet til et comeback i Real Madrid. Det ble det ikke noe av. I stedet var det Zinedine Zidane som vendte tilbake til Madrid-klubben. Tidligere har det også blitt meldt at Mourinho har takket nei til et tilbud om å bli ny Benfica-manager.

Mourinho har tidligere sagt at han vil fortsette trenerkarrieren i en klubb som preges av «strukturell empati» og ikke herjes av indre konflikter.

- Jeg vil ikke havne i interne konflikter igjen. Jeg vil ha intern empati. Da blir konfliktene på banen hver søndag, når du konfronterer et annet lag som vil stjele de tre poengene fra deg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.