Gå til sidens hovedinnhold

Mourinho skal ha takket nei til Lyon-jobben: - Har valgt en annen klubb

Frittalende klubbpresident setter fart i ryktene om José Mourinho-comeback.

Mye tyder på at José Mourinho nærmer seg comeback som manager. Portugiseren har stått uten jobb siden han fikk sparken i Manchester United i desember i fjor.

Onsdag ble det meldt fra Daily Mail at Mourinho følger nøye med på det som skjer i Tottenham om dagen. Han skal angivelig være interessert i å overta som manager i londonklubben, skulle nåværende sjef Mauricio Pochettino, som også kobles med andre klubber, forlate jobben sin der.

- Har valgt en annen klubb

Torsdag meldes det fra Frankrike at Mourinho skal ha takket nei til å overta som manager i Lyon. Det bekrefter klubbpresident Jean-Michel Aulas.

- Vi hadde noen fine utvekslinger på SMS. Det var bra for alle. Men han har valgt å ikke akseptere vårt tilbud, sier Aulas ifølge Get French Football.

Aulas skal ha uttalt seg om dette på det som omtales som en telefon-pressekonferanse. Lyon kvittet seg nylig med Sylvinho som manager.

Videre hintet den svært frittalende Aulas om at portugiseren allerede har tatt en avgjørelse med tanke på jobbframtiden.

Les også

Hevder José Mourinho sikler på managerjobb i Premier League

- Mourinho har allerede valgt en annen klubb, sier Lyon-presidenten videre og sier det er grunnen til at Lyon ikke var av interesse for 56-åringen.

Real Madrid?

Den portugisiske manageren, blant annet kjent som «The special one», har også blitt koblet med gamleklubben Real Madrid de siste ukene.

Zinedine Zidane har fått en tøff start på sesongen i den spanske storklubben og Mourinho har tidligere gjort det kjent at han trivdes svært godt i Madrid-klubben.

Mourinho ledet Real Madrid i perioden 2010 til 2013.

Etter at han fikk sparken i Manchester United har Mourinho jobbet en del som TV-ekspert og er nå i stallen til den britiske TV-giganten Sky Sports.

56-åringen har vært én av verdens ledende managere de siste 15 årene.

Han fikk sitt gjennombrudd som hovedtrener i FC Porto der han vant Champions League i 2004. Han har senere ledet Chelsea i to perioder, Inter, Real Madrid og nå sist Manchester United, der han som kjent ble erstattet av Ole Gunnar Solskjær.

Kommentarer til denne saken