RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho slår tilbake

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Alle klager på Chelsea. Nå slår manager Jose Mourinho tilbake, og hevder at Barcelona-spillerne er en gjeng med skuespillere.

UEFA sa mandag at de mislikte at Mourinho presset på for å få Pierluigi Collina som dommer i tirsdagens kamp. Samtidig har Barcelona-spillerne omtalt Chelsea som et «negativt» lag.

På pressekonferansen før dagens kamp, tok Mourinho bladet fra munnen. Like arrogant som han pleier å gjøre det.

- Det er en skam at en institusjon som UEFA har misforstått hva jeg har sagt. Jeg ba aldri om Collina som dommer. Det er fullstendig feil det UEFA sier, begynte portugiseren.

Før han lot dommeren i den første kampen, svenske Anders Frisk, få gjennomgå.

- Vi føler at Didier Drogba burde fått være med i denne kampen. Det får han ikke. Dermed fikk det røde kortet betydning i to kamper. Først at vi måtte spille med ti mann i den første kampen. Og nå at vi ikke får bruke ham i denne kampen, sier Mourinho oppgitt.

Angrep beste forsvar
Deretter tok han for seg Barcelona-spillerne. Han avfeide raskt Barcelona-spillernes antydninger om «defensive Chelsea». I stedet gikk han til angrep.

- Barcelona spiller nydelig fotball, så de har ikke noe behov for å kaste seg på bakken så mye som de gjør, sa han.

- Filming er en del av den kontinentale fotballen, og det virker som om det er akseptert der. I England holder vi oss lenger på beina.

Med klar adresse til trioen Deco, Ronaldinho og Samuel Eto´os oppførsel på Nou Camp i den første kampen. Det var tydelig at Mourinho hadde glemt Decos filming for Porto under fjorårets Champions League-spill.

- Vi vil bare vinne
Etter det verbale angrepet mente han likevel at alle var venner.

- Men jeg tror ikke det er noen dårlige følelser mellom oss og Barcelona. De vil til kvartfinalen. Det vil vi også. Nøkkelen blir å spille bedre nå enn i første kamp. Da var de bedre. Nå må vi vise oss fra vår normale side, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere