Mourinho tror samtlige engelske klubber ryker ut før Champions League-finalen

NÅR IKKE OPP? Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og Liverpool-kollega Jürgen Klopp må trolig se langt etter Champions Leage-trofeet, skal vi tro tipsene fra nordmannens forgjenger.

NÅR IKKE OPP? Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær og Liverpool-kollega Jürgen Klopp må trolig se langt etter Champions Leage-trofeet, skal vi tro tipsene fra nordmannens forgjenger. Foto: Jon Super (AP / NTB scanpix)

Finalen i Madrid blir spilt uten engelske klubber, spår Manchester Uniteds eksmanager.

26.03.19 14:45

Hele fire klubber fra England har kommet seg til kvartfinalene i Champions League, men tidligere Manchester United-manager José Mourinho tror likevel ikke på engelske finalister i fotballens gjeveste klubbturnering.

Jürgen Klopp ledet Liverpool til finale i forrige sesongs versjon, der det ble tap mot Real Madrid. Manchester City venter fortsatt på sin første Champions League-finale, men heller ikke Pep Guardiolas mannskap får tillit av naboklubbens tidligere manager.

Ei heller etterfølgeren Ole Gunnar Solskjær og United, eller Tottenham og Mauricio Pochettino, er sterke nok til å avansere helt til finalen, om vi skal tro Mourinhos spådommer.

- Juventus og Barcelona er de to store kandidatene i turneringen, og de kommer seg til finalen, uttaler Mourinho til nyhetsbyrået AFP.

HAR IKKE TROA: Den for tida klubbløse manageren José Mourinho. Foto: Sebastien Bozon (AFP / NTB scanpix)

Årets finale spilles på Atlético Madrids hjemmearena, Wanda Metropolitano, lørdag 1. juni.

Manchester United ble trukket mot Barcelona i kvartfinalene. Vinneren etter to kamper mellom dem, stilles opp mot vinneren av Liverpool og Porto i Champions Leagues neste fase. Manchester City og Tottenham duellerer om én semifinaleplass, mens motstander i kampene om en eventuell finale blir enten Juventus eller Ajax.

- Alt folk snakker om er Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, men jeg foretrekker å snakke om Juve og Barcelona. Jeg kommer alltid til å være fotballtrener og fotball er fortsatt en lagsport, fortsetter Mourinho i det samme intervjuet.

- Juventus og Barcelona har erfaringen, talent og en spiller hver som skiller seg ut. Det er disse spesielle enkeltspillerne, og lagene deres ender opp med å være de beste, sier Mourinho, og viser til nettopp Ronaldo og Messi.

De første kvartfinaleoppgjørene sparkes i gang om to uker.

Liverpool møter Porto på Anfield tirsdag 9. april, samtidig som Tottenham er vertskap for Manchester City samme kveld. Den påfølgende datoen er det duket for Manchester Uniteds hjemmekamp mot Barcelona, mens Ajax tar imot Juventus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.