RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS

Mourinho tviler på Liverpool

Sist oppdatert:
Chelsea-sjef Jose Mourinho frykter Manchester United og Arsenal, mens han mener Liverpool er «taktisk gode».

To år på rad har Chelsea og Jose Mourinho vunnet ligagullet i England. Før årets Premier League-sesong ser portugiseren to utfordrere til stjernegalleriets tredje strake mesterskap.

- Jeg tror Manchester United og Arsenal blir de to lagene som kan true oss. Begge har en god stall. Jeg sier dette på grunn av måten de spiller på og de nye spillerne de har hentet inn, sier Mourinho til BBC.

Den selvsikre manageren er overbevist om at de to rivalene har gjort det godt på sommerens overgangsmarked.

- United vil bli mye bedre med Michael Carrick. Han er en veldig, veldig god spiller. Arsenal har en fryktelig god stall, med både erfaring og ungt pågangsmot. Tomas Rosicky kommer inn på venstrekanten, og minner meg litt om Dennis Bergkamp, sier han.

Liverpool har på sin side hentet inn offensive Craig Bellamy og Jermain Pennant, uten at Chelsea-manageren blir imponert av den grunn.

- Liverpool er litt annerledes. De har et voldsomt konkurranseinstinkt, og det er vanskelig å slå dem. Taktisk er de gode, og de kan kanskje kjempe i toppen - men jeg har likevel mest tro på United og Arsenal, sier portugiseren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere