RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho-utblåsning gull verdt

Kaptein John Terry takker en verbal kraftsalve fra manager Jose Mourinho for at Chelsea sikret seg ligagullet lørdag.

”Gi trøya til assistenttrener Steve Clarke, og han vil gjøre en bedre jobb,” skal en svært misfornøyd Mourinho ha sagt til spillerne i frustrasjon over en svak førsteomgang mot Bolton.

- Det var rettet mot oss alle, fastslår John Terry overfor BBC.

Utblåsningen hadde åpenbart en effekt. I andre omgang gikk Chelsea ut og gjorde jobben. Takket være to fulltreffere fra Frank Lampard kunne spillerne og fansen feire klubbens første ligagull på 50 år.

Dermed kunne de også flytte fokus mot neste store oppgave: Tirsdagens returkamp i mesterliga-semifinalen mot Liverpool på Anfield. Det første oppgjøret på Stamford Bridge endte som kjent 0-0.

- Det blir en stor kveld. I fjor ble vi slått ut i semifinalen. Den følelsen er noe av det verste jeg har opplevd, og noe jeg ikke vil oppleve en gang til. Derfor er vi fast bestemt på å komme oss videre til finalen denne gangen, sier John Terry til BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere