RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinho vil ha flere lokale spillere

Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
Har innsett at Frank Lampard ikke holder for alltid.

Chelsea-sjef José Mourinho ønsker at hovedtyngden i Chelseas Premier League-stall skal være spillere fra klubbens akademi.

Mourinho vendte i sommer «hjem» til Chelsea etter et opphold i spanske Real Madrid. Nå har den portugisiske hjernen begynt å tenke langsiktig for London-klubben.

- Det handler ikke bare om flere engelske spillere, men om spillere som er oppfostret i Chelsea, sa Mourinho til The Guardian.

Han er opptatt av at blåtrøyene skal kunne erstatte legender som John Terry, Frank Lampard og Ashley Cole med engelske spillere.

- Om tre-fire år, når Lampard er 39 år og Terry 36, da blir jeg veldig lei meg om vi ikke kan erstatte dem med engelskmenn, sa Chelsea-sjefen.

Chelseas beste menn er per i dag hovedsakelig utenlandske spillere. Deriblant brasilianske David Luiz, spanske Juan Mata, belgiske Eden Hazard og tsjekkiske Petr Cech. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere