Gå til sidens hovedinnhold

Mourinhos bønn til spillerne

- De må være villige til å ofre en finale for at laget skal komme dit.

Bayern München har med seg en 2-1-ledelse fra det første møtet med Real Madrid før lagene møtes igjen på Santiago Bernabéu onsdag.

Spanjolene så ut til å få med seg et uavgjort resultat før returoppgjøret, men storscoreren Mario Gomez dukket opp og satte inn Bayerns ledermål på overtid.

Mourinhos bønn
Før returoppgjøret, ber José Mourinho spillerne sine om å legge vekk alle egoistiske tanker og stå sammen for at Real skal nå finalen på Allianz Arena.

- Hver eneste spiller må vite at det er viktigere at Real Madrid kommer til finalen enn at de gjør det, sier Mourinho på tirsdagens pressekonferanse.

Portugiseren håper at spillerne vil sette laget foran seg selv og til og med være villig til å ofre en eventuell finale for at laget skal komme seg dit.

- Spillerne kan ikke være egoistiske. Jeg hadde tatt en suspensjon for at laget skal nå finalen. Spillerne må tenke på samme måte, sier Mourinho.

- Real er favoritter
Tidligere Champions League-vinner med Manchester United, Henning Berg, mener Real Madrid sitter i førersetet i kampen om en finaleplass.

- Real Madrid er uten tvil favoritter. Hvis Real scorer, må Bayern framover. Jeg blir overrasket hvis Bayern går videre, og jeg blir overrasket om Real ikke scorer. Med det mannskapet Real har offensivt, skal det bli tøft, sier Berg til Nettavisen.

Han er imidlertid klar på at det ikke er noen grunn til å avskrive Bayern München, som ikke har vunnet turneringen siden 2001.

- Bayern kan aldri avskrives. De har også offensive spillere som kan avgjøre kampen i Arjen Robben, Franck Ribéry og Mario Gomez, konstaterer Berg.

Johnsen tror på gamleklubben
Erland Johnsen spilte for Bayern München og vant seriegull i 1988 og 1989. Nordmannen tror gamleklubben har kvalitetene som skal til for å gjøre livet surt for Ronaldo og co.

- Jeg mener Bayern har en større mulighet til å ta seg til finalen enn det Chelsea hadde. De har en gode sjanser til å nå finalen, sier Johnsen til Nettavisen.

Om Bayern skulle nå en finale og møte Chelsea, hvor Johnsen har tilbrakt sju sesonger, er han ikke sikker på hvem han ville holdt med.

- Da sier jeg som barna pleier å si: Jeg heier på dem som vinner.

Reklame

Nå kommer rentehoppene - slik beholder du lav boligrente

Kommentarer til denne saken