RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mourinhos fremtidsplaner

Sist oppdatert:
José Mourinho er en mann som liker å planlegge. Han har allerede funnet ut hvordan de neste 13 årene kommer til å bli.

Han ser for seg å bli i engelsk fotball i et tiår, før det neste naturlige målet er å ta over Portugals landslag. Portugiseren ble headhuntet til Stamford Bridge sist sommer etter å ha ledet Porto til både hjemlig og europeisk suksess.

Han har allerede vunnet én tittel med Chelsea (ligacupen), og er på god vei til å kapre en til (ligaen). Chelsea er dessuten i kvartfinalen i Champions League, der de møter Bayern München.

Mourinho er en mann som ikke overlater noe til tilfeldighetene. Han ønsker å trene fotball-lag i 13 år til. Totalt skal ti år tilbringes i Premier League.

- I løpet av disse 13 årene ønsker jeg å være fire år med det portugisiske landslaget, sa han på en pressekonferanse i Israel nylig, ifølge BBC.

Mourinho vil altså gjerne bli i England, men han har ingen planer om å overta jobben til Sven-Göran Eriksson.

- Det er ikke noe for meg. Først av alt tror jeg den jobben er i gode hender. Når Sven bestemmer seg for å gå, eller når det engelske fotballforbundet bestemmer seg for å la ham gå, tror jeg det er en jobb for en engelskmann, sa Mourinho.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere