RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moyes bekrefter nytt Fabregas-bud

Foto: Afp / NTBscanpix
Sist oppdatert:
Skal ligge på nærmere 30 millioner pund.

Manchester United er for tiden i Tokyo, og David Moyes møtte mandag formiddag pressen i forbindelse med lagets neste treningskamp.

Der ble tema umiddelbart peilet inn på det som skjer, eller ikke skjer, på overgangsmarkedet.

Moyes bekreftet blant annet at klubben har lagt inn et nytt bud på Barcelonas Cesc Fabregas. Budet skal være på rett under 30 millioner pund, hevder flere engelske medier.

Det første budet, som skal ha ligget på omtrent 25 millioner pund, ble umiddelbart avslått av Barcelona, men Moyes skal altså ha håp om at ytterligere fem millioner skal være nok til å tvinge fram et salg.

Videre ble den nye United-manageren spurt om han kunne forstå fansens frustrasjon som følge av mangelen på foreløpige nysigneringer.

- Ja, jeg kan forstå frustrasjonen. Men det er ingenting nytt å melde. Det har vært mange managerforandringer, og dermed er det naturlig at overganger tar litt lenger tid. Jeg begynte også i jobben først 1. juli, så egentlig har jeg kun jobbet i tre uker, sier Moyes på pressekonferansen ifølge United.no, og bekrefter videre at klubben fortsatt er i tett dialog med Barcelona angående Cesc Fabregas.

- Vi har fått svar fra Barcelona – såvidt jeg vet. Men det er Ed Woodward (styreformann) som styrer med de greiene . Men vi har kommet med vårt andre bud, bekrefter skotten.

Barcelona har tidligere denne sommeren solgt Thiago Alcantara, og det er derfor usikkert om katalanerne er villige til å slippe nok en midtbanespiller.

Ifølge den spanske avisen Sport, har Barcelona mandag ettermiddag avvist budet fra United.

Følg overgangvinduet live her hver eneste dag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere