Den engelske storavisen The Guardian skriver torsdag at Manchester United ikke har gitt opp kampen om å hente spanske Ander Herrera.

Athletic Bilbao-spilleren ble sterkt koblet med United i sommer også, men til tross for mange spekulasjoner og rykter, ble det aldri noen overgang.

The Guardian skriver at United-manager David Moyes håper å få til en avtale for 24-åringen i januar og at skotten tror han kan å få Herrera billigere enn det som var prisen i sommer.

Athletic-spilleren har en klausul i kontrakten som gjør at han kan forlate klubben om noen legger rundt 36 millioner euro på bordet - rundt 302 millioner norske kroner.

Herrera har ikke vært i like god form denne høsten, som det han var sist sesong, og det er angivelig dette Moyes håper vil tvinge prisen på 24-åringen noe ned.

I sommer var ikke United villig til å møte det Athletic krevde for spilleren og det skal ifølge The Guardian være grunnen til at avtalen kollapset den gang.

Spekulasjonene rundt Herrera toppet seg da advokatene Rodrigo Garcia Lucas, Alvaro Reig Gurrea og Guillermo Gutierrez trappet opp hos Athleticv på overgangsvinduets siste dag og sa de representerte United i saken.

Dette ble senere benektet av klubben. Skulle Moyes og direktør Ed Woodward igjen prøve seg på Herrera, burde det derfor være med en viss trygghet på at en avtale kan nås, slik at man unngår en ny ydmykelse.

Manager Moyes har fått en tøff start på karrieren i United og det hele toppet seg med et 1-0-tap for Everton hjemme på Old Trafford onsdag.

Skotten fikk også mye kritikk for manglende handlekraft i løpet av sommerens overgangsvindu, der klubben kun sikret seg Marouane Fellaini fra Everton av klare førstelagsspillere.

Fellaini har fortsatt til gode å imponere for United.

Torsdag skriver også pressen på balløya at Ashley Young og Anderson er spillere som kan forsvinne ut porten på Old Trafford i løpet av januarvinduet.