RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Moyes har tro på United-gull uten forsterkninger

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
David Moyes mener de fleste vil slite med å slå Manchester United.

Manchester United har så langt slitt med å hente noen nye stjerner til Old Trafford denne sommeren.

Barcelonas midtbanespiller Cesc Fàbregas er en av spillerne United-manager David Moyes har forsøkt å hente, men Barcelona har vært tydelige på at de ikke ønsker å kvitte seg med den tidligere Arsenal-stjernen.

- Vi har allerede et godt lag
Men skotten depper ikke av den grunn. Han tror nemlig de fleste lagene i Premier League vil slite med laget han allerede har til disposisjon.

- Vi håper vi signerer Fabregas, men vi har allerede en veldig god tropp. Man må ikke glemme kvaliteten vi allerede har her i Manchester United. Dette laget vant serien med 11 poeng forrige sesong, så jeg har tro på dette laget, sier Moyes til Sky Sports.

- Til og med uten forsterkninger vil dette laget bli en vanskelig motstander for alle lag, sier skotten.

Moyes har imidlertid vært klar på at klubben ser etter forsterkninger og har troen på at United vil klare å få på plass noen nye spillere før overgangsvinduet stenger.

- Det er ingen tvil om at vi ønsker å hente noen nye spillere, og jeg er sikker på at vi vil klare det før vinduet stenger, sier Moyes.

Henter han Everton-duo?
I tillegg til Cesc Fàbregas har United vært koblet til Everton-duoen Leighton Baines og Maroune Fellaini, men Moyes har fortsatt til gode å legge inn et bud på de to spillerne.

Samtidig skal Wayne Rooney ha et sterkt ønske om å forlate Manchester United, noe som trolig gjør at United er på jakt etter en eventuell erstatter for den engelske landslagsspissen.

Mandag spiller Manchester United treningskamp mot Kitchee i Hong Kong.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere