RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Moyes hyller tysk fotball

Sist oppdatert:
Og til sommeren går David Moyes' kontrakt ut med Everton.

Det blir spekulert i om Everton-manager David Moyes kan komme til å flytte på seg når kontrakten hans med Everton går ut til sommeren.

Ut ifra forutsetningene har skotten hatt stor suksess siden han fikk jobben på Goodison Park i 2002. Flere ganger har 50-åringen blitt kåret til årets manager i Premier League, men nå kan det gå mot slutten for Everton-eventyret.

Til sommeren går kontrakten hans ut med de blå fra Liverpool, og det er ventet at skotten ikke vil signere noen ny kontrakt før han ser hva han får å rutte med på overgangsmarkedet.

Skotten har nylig blitt koblet til Schalke 04, men 50-åringen vet ikke om han kommer til å flytte på seg.

- Jeg har alltid sagt at jeg ikke ville hatt noen problemer med å være manager i utlandet, og jeg ønsker den muligheten i fremtiden. Men det er verken min min største ambisjon eller noe jeg føler må bli gjort, sier Moyes til Sky Sports.

- Fantastisk atmosfære
Likevel skryter Everton-manageren hemningsløst av den tysk fotball.

- Jeg har reist til Tyskland for å se kamper i mange år, og jeg har latt meg imponere av atmosfæren der. Folk snakker om atmosfæren i Premier League, men i Tyskland er den helt utrolig, sier skotten.

Moyes er også imponert over hvor moderne stadionanlegg kampene spilles på.

- Stadionene er full og det jobbes knallhardt i kulissene. Billettprisene er ikke så ille og nesten alle kampene er utsolgt. I tillegg så går nesten alle kampene på fantastiske arenaer, forklarer 50-åringen.

- Nesten hver klubb er moderne der, med nye arenaer. Jeg synes de alle har fått et løft etter VM i 2006, sier Moyes.

Everton på 6. plass
Før skotten bestemmer seg for hva han gjør neste sesong, skal han uansett fullføre sesongen med Everton.

Liverpool-klubben ligger for øyeblikket på en imponerende 6. plass i Premier League, og har i teorien fortsatt mulighet til å kapre den viktige fjerdeplassen, som gir Champions League-spill.

Men det kan fort blitt vanskelig for Everton. I neste kamp venter nemlig byrival Liverpool på Anfield, før de så skal møte West Ham hjemme, og Chelsea borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere