RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ian Knigton / AFP / NTB scanpix

Moyes ignorerte United-spørsmål

Sist oppdatert:
Manageren ønsket ikke å snakke om sin nye jobb.

Everton-manager David Moyes ville ikke svare på spørsmål relatert til hans kommende managerkarriere i Manchester United under fredagens pressekonferanse.

David Moyes ble torsdag offisielt bekreftet som Alex Fergusons arvtaker i Manchester United. Likevel gjenstår det to seriekamper med Everton, som skal få Moyes' fulle oppmerksomhet.

Under fredagens pressekonferanse foran søndagens seriekamp mot West Ham ville ikke Moyes ha spørsmål om United.

- Vennligst legg merke til at Moyes ikke vil besvare spørsmål om Manchester United eller om ansettelsen av ham som lagets nye manager, het det i en uttalelse fra Everton.

Under spørsmålsseansen endte det likevel opp med at Moyes kom med noen, nærmest romantiske ord rundt sin avsluttende karriere i Everton. I tillegg roste han Alex Ferguson.

- Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å forlate Everton. At Alex Ferguson forlater United er rart. Jeg tror ingen hadde forventet at han skulle gi seg nå. Han vil bli dypt savnet, sa Moyes.

- Everton-supporterne har vært fantastiske mot meg fra dag en. Jeg vil takke dem alle. Styreformannen har også støttet meg. Det var et tungt møte med ham denne uken.

Skotten kunne også avsløre at det aldri hadde falt ham inn å takke nei til stillingen på Old Trafford.

- Der må jeg være ærlig, og svare nei, sier Moyes til pressen.

- Det var et vanskelig møte med styreformannen, men han hadde forståelse for situasjonen. Jeg har stor respekt for ham og vi har hatt et godt samarbeid. Han har aldri vært kritisk til meg og jeg har alltid fått den støtten han kunne bidra med, sier Moyes på pressekonferansen.

Den avtroppende Everton-sjefen sa også at han var helt sikker på at flere store navn mer enn gjerne kunne tenke seg sjefsstolen på Goodison Park fra sommeren av.

Everton ligger på 6.-plass i Premier League før helgens kamper. I siste serierunde venter Chelsea på Stamford Bridge. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere