FRANKFURT - WEST HAM 1-0 (3-1 sammenlagt):

David Moyes ble utvist i torsdagens semifinale i Europa League etter en oppførsel som får mange til å reagere. Hans West Ham tapte kampen mot Frankfurt.

Premier League-klubben fikk Aaron Cresswell utvist etter 19 minutters spill og noen minutter senere sørget Rafael Santos Borre for ledelse til tyskerne.

LES OGSÅ: José Mourinho og Roma til finale i Europa Conference League

- Regelrett skam

Dermed ble det et jag etter mål for engelskmennene og mot slutten av kampen rant det altså over for manager Moyes. Manageren var ivrig etter å få i gang spillet igjen etter at West Ham hadde fått innkast og gestikulerte vilt mot en av ballguttene.

Skotten var tydelig misfornøyd med at det tok så lang tid å få på plass en ball. Når ballen endelig kom, svarte Moyes med å skyte den med full kraft mot jenta.

Fotballkommentator Per-Jarle Heggelund er blant dem som reagerer på hendelsen.

LES OGSÅ: TV-kameraene fanget opp bilder av Ancelotti. Grepet hylles av stjernen

- Nå viste svenske Viasat bilder. Moyes er nære å dryle ballen på volley hardt i bakhodet på et barn. For en regelrett skam og absolutt ingenting annet, skrev han.

Konfrontasjon med Hauge

Også den svenske kommentatoren Henrik Strømblad, som fulgte kampen for svenske Viaplay, reagerte på det som utspilte seg på stadion i Frankfurt.

- Hull i hodet av Moyes. I frustrasjon over at hans West Ham er i ferd med å gå glipp av finalen, mister han hodet totalt. Moyes var forbannet over at han ikke fikk ballen raskt nok, sa han ifølge den svenske avisen Expressen.

LES OGSÅ: Viaplay lanserer ny pakke – dette vil Premier League koste

I kjølvannet av West Ham-sjefens oppførsel brøt det ut tumulter mellom de to benkene og dommer Jesus Gil Manzano var raskt opp med et rødt kort til Moyes.

Selv sier manageren dette om det som skjedde:

- Ja, jeg sparket ballen tilbake på ballgutten og jeg unnskylder for det. Jeg synes han kastet den veldig løst mot meg, sier skotten i et Viaplay-sendt intervju.

I tumultene som oppsto var blant annet Jens Petter Hauge framme og så ut til å ha en opphetet diskusjon med den tidligere Manchester United-treneren.

Hauge: - Tror de ble litt sjokkert

Hauge var også involvert da Cresswell ble utvist i første omgang.

- Det var en tøff duell. Jeg brukte kroppen min så godt jeg kunne for å komme foran. Jeg har ikke sett det igjen, så det er vanskelig å si om det var korrekt eller ikke. Men da han først blåste, var det naturlig å tenke at det var rødt kort, sier Hauge til Viaplay.

- Det blir veldig avgjørende. Det er tøft nok å komme hit med elleve mann og så får du en mann utvist etter et kvarter. Da sier det seg selv at det blir tøft. Jeg tror de ble litt sjokkert over hva de møtte her i dag, sier nordmannen videre om situasjonen.

Kampen endte med 1-0, noe som betyr at Jens Petter Hauges Frankfurt skal spille finale i Europa League. Der møter de skotske Rangers fra Glasgow.

- Det er først og fremst vanvittig gøy. Det var en fantastisk aften fra første sekund. Det er magisk, vanskelig å sette ord på det, sier Hauge om torsdagens seier.