Gå til sidens hovedinnhold

Moyes svarer Chicharito

Fikk spørsmål om meksikanerens tvitring på mandagens pressekonferanse.

Det er blitt sådd tvil om Javier Hernandez' framtid på Old Trafford etter en høst med lite spilletid på Manchester Uniteds førstelag.

Forrige uke re-tvitret meksikaneren en melding fra landslagskompis Carlos Vela, som skrev et Hernandez trenger mer spilletid på førstelaget.

Vela utdypet sine meninger overfor The Telegraph og fortalte at han ikke forstår hvorfor landsmannen ikke får spille mer.

- Hvis han får spille regelmessig, vil han score. Jeg forstår ikke at en spiller med hans kvaliteter ikke har fått sjansen oftere. Hvis han ikke får spilt mer regelmessig, må han tenke på å forlate klubben, uttalte Vela.

Etter Hernandez' re-tvitring rykker nå David Moyes ut og gjør det klart at meksikaneren er mer enn ønsket på Old Trafford i framtiden.

- Vi trenger Javier Hernandez, han er veldig god for oss. Han har scoret mange mål i løpet av de siste sesongene og kommer til å fortsette med det, så vi kommer til å fortsette å bruke ham, sa Moyes på mandagens pressekonferanse.

Javier Hernandez har kun fått starte én Premier League-kamp for Manchester United denne sesongen. Så langt har han scoret ett mål på totalt 108 spilte minutter.

Duoen Robin van Persie og Wayne Rooney står begge med ni kamper og henholdsvis seks og fem mål. Det blir neppe enkelt for Hernandez å spille seg til en fast plass på laget med det første.

Kommentarer til denne saken