Gå til sidens hovedinnhold

- Moyes vil signere dette supertalentet

Men den spanske klubben trygler United om å la være.

David Moyes har gjort flere forsøk på å hente store stjerner til United siden han tok over managerjobben på Old Trafford, men uten hell.

Cristiano Ronaldo ser ut til å bli i Real Madrid, Cesc Fàbregas i Barcelona, og verken Luka Modric eller Marouane Fellaini virker å ende opp i Manchester.

Nå har Fergusons etterfølger fått øynene opp for en ny spiller, som han håper skal styrke djevlenes midtbane.

Det franske supertalentet Geoffrey Kondogbia, som til daglig spiller i Sevilla, og som har imponert stort på Frankrikes U20-landslag, skal ifølge Manchester Evening News være aktuell for Premier League-klubben, og vil være et langt billigere alternativ enn de store stjernene Moyes sikler på. Sevilla ønsker mellom 15 og 20 millioner euro (mellom 115 og 155 millioner kroner) for unggutten.

Kondogbia var tidligere i sommer høyaktuell for Real Madrid, og selv om den spanske storklubben har signert Real Sociedads midtbanespiller, Asier Illarramendi, skal Kontogbia fortsatt være aktuell.

Sevillas klubbpresident, Jose Marie del Nido, sier imidlertid at han ikke vil selge franskmannen kun ett år etter at han kom til klubben fra Lens. En klausul i kontrakten til 20-åringen, gjør det likevel godt mulig for både United og Real å hente midtbanespilleren.

- Kondogbia er ikke ledig på markedet. Hvem enn som vil ha ham, må i alle fall betale klausulen på 20 millioner euro. Men vær så snill, til alle lag som prøver å signere ham - ikke gjør det! Vi vil anse ethvert bud som et angrep på klubben vår, sier del Nido.

Ifølge kilder i Spania, ønsker også Kondogbia å bli i Sevilla ett år til, før han prøver seg i en av Europas absolutte toppklubber. Han har likevel ikke avvist et klubbskifte allerede i sommer.

Onsdag kan han få sin første A-landslagskamp for Frankrike, da trikolorene møter Belgia i en vennskapskamp.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken