RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Mr. Stabæk» slakter Lyn

Sist oppdatert:
Ingebrigt Steen Jensen var ikke nådig mot Lyn etter at Stabæk snudde tap til seier på Nadderud.

(Trykk på playknappen i videovinduet over for å se sammendrag av kampen)

NADDERUD (Nettavisen) STABÆK-LYN 3-2 (kampfakta og spillerbørs):

Det så lenge ut til å gå mot Lyns første borteseier for året på Nadderud søndag. 2-0-ledelsen virket komfortabel, men som i tilsvarende oppgjør i fjor, snudde Stabæk 0-2 til 3-2 mot slutten av kampen.

SE MÅLENE:

0-1 Ståle Stensaas
0-2 Erling Knudtzon
1-2 Pontus Segerström
2-2 Somen Tchoyi
3-2 Daniel Nannskog

- Dette var en seier for fotballen. Positiv spilleglede vinner over negativ og kynisk fotball her i dag. Det er helt utrolig hvor feige Lyn opptrer der ute, og jeg kan ikke få sagt hvor deilig det var at vi snudde til seier, sier Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen.

Berg-vikar
Henning Berg måtte se søndagens kamp fra tribunen på grunn av karantene, og ville ikke snakke med pressen etter kampen. Vikar Per Brogeland styrte skuta fra benken på Nadderud, og han er oppgitt over Jensens utspill.

- Det er lett for han å si det han gjør når laget hans vant, men vi er skuffet over vårt eget spill i dag. Vi burde kanskje vært enda mer kyniske da vi skulle forsvare vår 2-0-ledelse, sier Brogeland til Nettavisen.

Trenerkollega i Stabæk, Jan Jönsson, vil heller ikke gå med på at Lyn var destruktive og feige.

- Han (Jensen, jour. anm.) bruker nok litt store ord. Jeg vil ikke kalle Lyn destruktive. De kom hit med en taktikk som de var gode på, sier svensken til Nettavisen.

Gullform
Stabæk har ikke tapt i Tippeligaen siden serieåpningen mot Brann (0-1), og er nå oppe på en tredjeplass på tabellen. Jönsson vil ikke snakke om medaljer, men innrømmer at det blir en jobb å takle medgangen.

- Ja, vi er i god form, men nå håper jeg at vi takler å gjøre det så bra. Det er noe vi snakker om og har fokus på, og vi er forberedt på at snakket om medaljer blir sterkere og sterkere, sier Jönsson.

Matchvinner Daniel Nannskog vil heller ikke høre snakk om edelt metall:

- Nei, vi snakker ikke om gull. Det eneste vi tenker på, er neste kamp, og det å ta tre poeng i den.

Den svenske superspissen går likevel med på at hans Stabæk er bedre enn på lenge.

- Vi har blitt mye mer stabile og tryggere på oss selv. Laget har en skikkelig «go» og viser styrke ved å komme tilbake når vi ligger under, det så vi jo også i kampen mot Fredrikstad, sier Nannskog.

Magiske Alanzinho
Brasilianske Alanzinho var den store spilleren på Nadderud søndag, og satte grå hår i Lyn-forsvaret med sine glimrende raid og pasninger. Hovedpersonen selv var naturlig nok svært fornøyd etter snuoperasjonen.

- Dette var en god kamp for meg i det fine været, gliser brassen til Nettavisen.

Alanzinho hadde egentlig gitt opp poengene på stillingen 0-2.

- Da tenkte jeg at nå taper vi kampen. Men så snudde vi og vant, og alle spillerne bidro med godt spill i dag, avslutter den lille magikeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere