RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Mr. Start» imponert over Start

Sist oppdatert:
Start har fått en forrykende start på sesongen. Fem seirer på fem kamper. Det imponerer Svein Mathisen.

Svein Mathisen blir av mange regnet som «Mr. Start». Ingen har spilt flere toppseriekamper for klubben, og få kjenner klubben bedre.

Etter noen magre sesonger på Kristiansand stadion, har Tom Nordlie virkelig fått fart på Sørlandets stolthet i vår. Fem strake seirer gir grunn til optimisme i Kristiansand.

- Start har en del gode, lokale og unge spillere, og så har Tom Nordlie og Erik Solér kjøpt inn de som har vært de rette for laget nå. Da tenker jeg i første rekke på Bala Garba, Atle Roar Håland og Alex Valencia, sier Mathisen til TV 2 Nettavisen.

- Kolossal betydning
Men «Matta» tror mannen som skal ha størst del av æren ikke har vært på banen.

- Tom Nordlie har hatt en kolossal betydning. Spesielt måten han har systematisert laget og fått det til å fungere sammen har vært imponerende. Spennende spillere fremme og godt organiserte bakover. Det er en resept som holder i norsk 1. divisjon, sier han.

Makrell-fotball
Og selv om makrellen foreløpig ikke har begynt å vake på sørlandskysten, snakker man fortsatt om «makrell-fotball» på Kristiansand stadion.

- Selv om det kommer inn en ny trener, så er det en understrøm av kultur som gjør at du kjenner igjen Start når du ser dem, konkluderer Mathisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere