RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Møter City uten manager

Sist oppdatert:
Blackpool-manageren tar straffen sin.

Blackpool-manager Ian Holloway er utestengt i én kamp og bøtelagt med snaut 100.000 kroner for oppførselem sin etter kampen mot Blackburn 25. september.

Dermed må Blackpool klare seg uten Holloway i kommende helgs kamp hjemme mot Manchester City.

I et møte med forbundets disiplinærkomité innrømmet Holloway den dårlige oppførselen mot dommer Mike Dean i etterkant av 1-2-tapet. Han var rasende etter at laget tapte kampen på overtid, og overfalt nærmest Dean etter kampen.

Holloway mente målet skulle vært avblåst for offside eller at Gary Taylor-Fletcher skulle hatt frispark i situasjonen før scoringen kom.

- Dommeren hadde en svak kamp, og han kommer til å rapportere meg for det jeg sa på vei inn i garderoben. Jeg synes imidlertid at det var noen helt utrolig rare avgjørelser utpå der. Derfor ventet jeg på ham. Jeg må lære og jeg burde skjønne bedre, men dette var galskap, sa han etter kampen.

Det er ikke første gang Holloway utestenges. Han ble nemlig utestengt i to kamper etter kampen mot Ipswich i Championship i januar.

Den gangen spilte Blackpool uavgjort i sine to neste kamper.

Laget har uansett startet Premier League-sesongen meget godt, og ligger på 9. plass på tabellen etter seier borte mot Liverpool i forrige kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere