RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møter de beste

Foto: Kjetil Alsvik
Sparebanken Vest skal stille til start i Istrian Spring Trophy og Coppi Bartoli.

Team Sparebanken Vest-Ridley fikk en fin sesongåpning i Istrian Spring Trophy. Roy Hegreberg spurtet inn til en flott fjerdeplass i det kroatiske endagsrittet.

Sesongen fortsetter nå for Morten Hegrebergs menn i samme land. Der skal de sykle Istrian Spring Trophy (kat. 2.2), før de fortsetter i Italia med Coppi Bartoli (kat 2.1). I det italienske rittet vil de møte en rekke profflag.

- Det er etapper i småkupert terreng, med de to første etappene som bakkeavslutninger. Vi har seks ryttere i bra form, og alle er friske og raske. Men vi trenger nok noen løpskilometer, forteller Hegreberg i en pressemelding.

- Vi har ti harde dager der vi skal rett til storløpet Coppi Bartoli med flere WorldTour-lag på startstreken. En stor sjanse for rytterne til å oppleve de store lagene, og få gode løpskilometer med god fart inn mot resten av sesongen. Vi trenger nok disse to ukene for å komme skikkelig i gang, men ser vi sjansen på etapper, så skal vi bruke den, avslutter Hegreberg.

Disse rytterne stiller for fjorårets bestrangerte norske sykkellag:
Roy Hegreberg
Christofer Stevenson
Håvard Blikra
Ole Martin Ølmheim
Johan Frederik Ziesler
Filip Eidsheim

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere