RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møter Start uten forsvarstrening

(FOTO: Håkon M. Larsen/Scanpix)
Sist oppdatert:
Vindbjart møter Start uten en eneste forsvarstrening det siste halve året.

- Det er helt sant. Vi har ikke hatt en eneste ren defensiv trening siden november, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie.

3. divisjonslaget leder sin avdeling etter fem strake seirer og 21-1 i målforskjell så langt i sesongen. Og treneren kommer heller ikke til å ha en mer defensiv fokus inn mot kampen mot storebror i sør.

- Høres noe naivt ut?

- Man kan godt kalle det litt naivt, men vi må jo uansett score flere mål enn Start. Sjansen for å slå dem er liten, men drømmen er stor. Og vi prøver å lage en offensiv kultur her nede. Derfor har vi kun fokus på å score mål. Og vi har spillere som kan score mot hvilkt som helst lag, vi, sier Skeie.

I Vindbjart-troppen finnes blant annet Raymond Hofstædter, som for noen år siden var stortalent nettopp i Start. I tillegg har klubben lånt inn Wilhelm Pepa fra nettopp Start.

Om ikke det er nok så har Skeie selv tre år som trener og spillerutvikler i Start, mens makrellfotballens far, 81 år gamle Karsten Johannessen, nå er spillerutvikler i nettopp Vindbjart.

- Men Carsten kan ikke sammenliknes med andre på 81 år. Han drømmer jo også fotball hver natt. Så vi snakker kanskje om 162 års trenererfaring bare i ham. Totalt sett har vi dermed en vanvittig trenererfaring her nede, sier Skeie.

Start møter Vindbjart borte søndag 18.00. På TV 2 Sumo kan du se fire cupkamper direkte i helga. Lørdag sendes Lisleby-Fredrikstad 16.00. Søndag 18.00 sendes Namsos-Rosenborg, Trio-Brann og Toten-Vålerenga.

Her finner du kampsenteret på TV 2 Sumo.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere