RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Møter United med reservene

Sist oppdatert:
Reading kommer trolig ikke til å stille med sitt beste lag når de gjester Old Trafford i FA-cupen.

I hvert fall ikke om man skal tro Readings keeper Marcus Hahnemann. Keeperen sier klubben skal fortsette sin rotasjonspolitikk i cupkampene, hvilket vil åpne for spillere med mindre erfaring fra førstelaget.

- Jeg tror ikke jeg vil spille. Manageren har skiftet på laget i de to siste cupkampene, og han vil gjøre det igjen. Da vi spilte uavgjort mot Arsenal borte i ligacupen i fjor, utelot han mesteparten av de faste spillerne, forklarer han til The Sun.

Readings mål da sesongen begynte, var å holde plassen i Premier League. Så langt har det gått over all forventning, men det er mange kamper igjen. Og manager Steve Coppells fokus vil ventelig være på serien – ikke cupen.

- Jeg tenker tilbake på mine dager i Crystal Palace. En sesong hadde vi 49 poeng, men rykket likevel ned. Man vet aldri. Vi trenger bare å avslutte sesongen med så mange poeng som mulig. Man United borte betyr ingenting for meg før det er den neste kampen vi skal spille. Det er den tøffeste trekningen vi kunne ha fått, sier Coppell.

Reading ligger på 8. plass i ligaen med 34 poeng. Coppell gjorde for øvrig sju forandringer på laget som slo ut Birmingham i forrige runde av cupen.

Her er hele trekningen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere