Gå til sidens hovedinnhold

- Muligheten er fortsatt der

Etter fire kamper i kvalifiseringen står Furuset med kun ett poeng. Men med seier borte mot Bergen Flyers i kveld, kan det bli skikkelig finale i Manglerudhallen søndag.

Furuset: Kaptein for laget, Leif Thomas Eliassen går fortsatt med hevet hodet og depper ikke over at laget hans kun har fått et poeng - i hjemmekampen mot Manglerud Star. En kamp de tilslutt tapte på straffer.
Absolutt mulig
- Straffeslag er litt bingo, men det er utrolig surt å tape på det. Men vi ledet til det gjenstod fem minutter, så det viser at det absolutt er mulig.
I serien beseiret Furuset Manglerud Star i to kamper og spilte to uavgjorte, men det kan virke som noe har skjedd med Furusetlaget etter 32 imponerende kamper i serien.
- Vi har ikke spilt opp mot vårt beste så langt i kvalifiseringen. Vi møter bedre motstand, men vi blir også hardere straffet for de feilene vi gjør. I første divisjon ble de ikke så synlige, men det straffer seg nå. Vi gjør altfor mange personlige feil, men muligheten er fortsatt der. Vi må være mer kyniske og nøye med det vi gjør når vi er ute på banen, understreker Furuset-kapteinen og fortsetter:
- Den siste tiden har vi trent på organisering i midtsonen og på å bli mer kyniske defensivt. Selv om vi nå har hatt fire dårlige kamper, har vi ikke mistet selvtilliten. Vi hadde tross alt 32 kamper i serien vi var veldig godt fornøyde med. Vi var klar over at kvalifiseringen kom til å bli tøff.
Med hodet hevet
Idag tidlig satte gutta seg på flyet til Bergen for å møte et lag som trolig ikke har noe å spille for etter at de ble begjært konkurs. Og kapteinen satser på at han og resten av laget kommer tilbake til Furuset ikveld - med hodet hevet og tre poeng i bagasjen.
- Nå tar vi én og én kamp om gangen. Det viktigste er å holde humøret oppe, og ikke ta det så alvorlig.
Og som kaptein tynger et spesielt ansvar på Eliassens skuldre.
- Jeg må gå foran som et godt eksempel, og jeg må ikke begynne å deppe. Alle prøver å gjøre sitt beste, og det er viktig at vi som er eldst hele tiden går med hodet hevet - selv om vi skulle få et mål imot oss.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant