RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Munnkurv i Fredrikstad

Foto: Lise Åserud (Scanpix)
Tom Nordlie og spillerne i Fredrikstad får ikke lov til å uttale seg.

Mandag møttes trener Tom Nordlie og spillergruppen i Fredrikstad til årets første trening. Før treningen ble de imidlertid kalt inn til et møte.

- Ingen kan si noe. Vi ble kalt inn til et møte, men ingen kan uttale seg til pressen, forklarte Nordlie.

Bakgrunnen for munnkurven skal ifølge Fredriksstad Blad være en avtale som Værste har gjort med FFK og FFK-selskapene. Punkt sju i avtalen sier at «For å bevare ro rundt prosessen skal partene alltid konsultere hverandre før det gis informasjon eller kommentarer utad, og partene skal i tilfelle bli enige om tidspunkt for og innhold av den informasjon som skal gis».

I forrige uke avslørte Fredriksstad Blad at direktør Runar Henriksen har bedt klubbstyret om å få tillatelse til å forhandle fram en avslutning av avtalen med Tom Nordlie.

Mandag kveld avholdes en ekstraordinær generalforsamling i klubben. Styreleder Carl-Morten Gjeldnes har stilt sin plass til disposisjon og Svein Johannssen er foreslått som ny leder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere