Gå til sidens hovedinnhold

Muntlig advarsel til Tiger

Tiger Woods var nær ved å havne i store problemer i går.

Tiger Woods ble så rasende over at han misset en par-putt på det niende hullet, at han hamret putteren sin i greenen og laget en dyp grop nær hullet. Det er ikke regnet for å være spesielt sportslig opptreden på en golfbane, og førte til en storm av protester mot den normalt så populære verdenseneren.

Han forsto imidlertid raskt sin brøler, og gjorde sitt ytterste for å reparere skaden. Men da han forlot greenen, var skaden fortsatt synlig. Umiddelbart etter episoden ble arrangørene av US Open nedringt av folk som ville klage på Tiger, og turneringens nettsider ble også nedlesset med mishagsytringer.

- Det var dårlig etikette. Tiger kommer til å få en reprimande, og han vil bli advart mot å gjøre noe liknende igjen. Det er definitivt ikke noe verdens beste golfspiller skal gjøre på tv og foran millioner av mennesker, sier talsmann for turneringen, Marty Parkes.

Woods forsøkte å snakke vekk hendelsen i etterkant.

- Jeg var bare så forbannet. Jeg hadde slått en birdieputt langt forbi hullet, så jeg var ikke fornøyd med meg selv. Det ble ingen skade på greenen, sa han.

Woods endte gårsdagens runde på en over par, og ligger tre slag bak ledelsen. Retief Goosen, fjorårets vinner, leder sammen med Olin Browne og Jason Gore.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken