Gå til sidens hovedinnhold

- Murphy snart tilbake på landslaget

Selv om han har forlatt Liverpool for en mindre klubb, mener Charlton-manager Alan Curbishley at Danny Murphy (27) fortjener en plass i landslagstroppen.

CHARLTON - BIRMINGHAM 3-1: Murphy, som scoret sitt første ligamål for "The Addicks" lørdag, slet i begynnelsen av årets sesong. Men i det siste har han vært i strålende form.

- Lur spiller

- Da Danny først kom hit var han noe utrent ettersom han ikke spilte så mange kamper for Liverpool i fjor. Det har tatt tid for ham å komme i gang, men han er en lur spiller. Han vet hva som trengs for å prestere, sa Charlton-manager Alan Curbishley etter kampen, ifølge Sportinglife.

Murphy ble solgt etter at Rafael Benitez ankom Anfield og ryddet plass til sin spanske armada. Der passet ikke Murphy inn.

Curbishley har i det siste forandret lagets formasjon for at Murphy skal trives bedre, og det har fungert. - Vi satt sammen og så på opptak av kampene til nå og fant ut at han ville komme bedre til rette i en mer offensiv rolle, sa Curbishley.

Landslaget neste?

På tribunen lørdag satt også Englands assistenttrener Tord Grip, som skal ha blitt imponert over midtbanespillerens form.

- Det spiller ingen rolle hvilken klubb du spiller på, dersom du presterer over tid så får du sjansen. Jeg er sikker på at Grip må ha notert seg Dannys innsats i dag, sa Curbishley.

Nå er laget på 7. plass, med et godt øye til 5. plasen som gir UEFA Cup-spill. - Vi skal være med i den kampen, helt klart, sa Curbishley.

HTML EMBED
Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken