RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Murray: - Nadal trenger tid

Foto: AFP/ Katsumi Kasahara
Sist oppdatert:
Rafael Nadal gjør comeback etter langvarig skade.

Nadal har ikke spilt på ATP-touren siden sjokktapet mot Lukas Rosol i fjorårets Wimbledon (juni). En kneskade har ødelagt det siste halvåret for den spanske tennisspilleren. Nadal møter onsdag argentinske Guido Pella, som er rangert som nummer 92 i verden. 11 ganger har Nadal vunnet en grandslamturnering.

Verdenstreer Andy Murray tror spanjolen mangler en del foran comebacket.

- Han har kanskje ikke helt den samme auraen med en gang, og en kan regne med at folk de første månedene vil tro at de kan overraske mot ham, sier Andy Murray.

- Men over tid, og særlig dersom Rafa vinner sine tre første turneringer i comebacket, vil alt endre seg og folk vil grue seg for å møte ham igjen. Plutselig frykter folk for å møte deg igjen, sier Murray videre.

Nadal sikter seg inn mot suksess i Roland Garros i juni.

- Folk forventer så mye av ham og tror alt løser seg med en gang. Men det kan ta noen uker og måneder før han er gode, gamle Nadal igjen. Han har trent i halvannen måned og var klar for Australian Open før sykdom ødela for ham, sier Murray.

- Forutsatt at kneet hans ikke lager problemer så vil han vinne noen kamper i Sør-Amerika, og er han fysisk i form så vil han være i godt slag til Roland Garros, tror verdenstreeren. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere