RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Murray må forbedre seg

(Foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Den britiske tenniskometen Andy Murray mener han må forbedre seg kraftig for å kunne hamle opp med verdenstoppene.

21-åringen er rangert som nummer fire i verden, men sier han har langt igjen for å hente inn Rafael Nadal, Roger Federer og Novak Djokovic. De tre ligger foran ham på verdensrankingen.

- Hvis jeg skal kunne konkurrere med dem over et helt år, så blir jeg nødt til å forbedre meg på grus og gress. De er mye bedre tennisspillere enn meg på de underlagene, sier Andy Murray til BBC.

Denne uken spiller han Masters Cup i Shanghai - som er avslutning på sesongen. Den nye tennissesongen drar i gang ved nyttårstider med et par mindre oppkjøringsturneringer til Australian Open i januar.

Men skotten er likevel godt fornøyd med sesongen, som ga ham Masters series-titler i Cincinnati og Madrid, i tillegg til at han klarte å forsvare seieren i St. Petersburg. Dessuten slo han verdensener Rafael Nadal i semifinalen i US Open, og gikk dermed til sin første Grand Slam-finale.

- De siste månedene har vært veldig bra. Jeg kjenner at jeg behersker harde underlag, og jeg har klart å spille godt i de store turneringene.

Nå skal han forsøke å ta seg videre fra gruppespillet i Masters.

- Normalt sett så er det vanlig utslagning på tennistouren, og en må vinne tre-fire kamper før en møter Federer, Nadal eller Djokovic. Her må man vinne fire-fem kamper mot de gutta der, og man må være veldig fokusert helt fra start, sier Murray.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå! Revolusjon i ManagerLeague

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere