*Nettavisen* Sport.

Murray tar steget ned og spiller Challenger-turnering

Andy Murray skal forsøke å restarte tenniskarrieren på Challenger-nivå. Foto: Gary Landers / AP / NTB scanpix

Andy Murray skal forsøke å restarte tenniskarrieren på Challenger-nivå. Foto: Gary Landers / AP / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Andy Murray sliter i forsøket på å få tenniskarrieren i gang igjen. Nå har den tidligere verdenseneren meldt seg på en Challenger-turnering på Mallorca.

Den hofteopererte skotten hadde også varslet det i forkant av ATP-turneringen i Winston-Salem i North Carolina denne uken: Hvis han ikke gjorde det bra der, var det kanskje på tide å spille på et lavere nivå.

Murray røk ut i første runde i Winston-Salem mot Tennys Sandgren, og dermed gjør han alvor av planene. I neste uke spiller han Challenger-turneringen (tennisens nivå to) Rafa Nadal Open, som verdenstoer Rafael Nadal er med på å arrangere, på Mallorca.

Fra før har Murray, som var verdensener i 41 uker i 2016 og 2017, gjort det klart at han ikke skal spille den kommende storturneringen US Open. Briten vil i stedet konsentrere seg om å få karrieren ordentlig i gang igjen etter sin hofteoperasjon.

32-åringen deltok i Australian Open i januar, men siden har han kult spilt to singlekamper på ATP-touren. Begge har endt med tap.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.