RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Damir Sagolj (Reuters)

Murray videre til kvartfinalen

Vant enkelt mot Gilles Simon.

Andy murray, som er seedet som nummer tre i turneringen, slo Simon 6-3, 6-1, 6-3. Han brukte ikke mer enn en time og 35 minutter på jobben. Det var først og fremst den fysiske styrken som var forskjellen på de to spillerne, og det var helt tydelig at franskmannen, som fortsatt bar preg av en maratonkamp han hadde før helgen, hadde lite å gi.

Murray har to annenplasser fra før i Australian Open. I fjor nådde han semifinalen, og nå skal han ut mot en ny franskmannen i kvartfinalen, Jeremy Chardy. Den kampen spilles onsdag.

- Det er tydelig at Simon hadde problemer med bevegelsen sin i dag. Han er normalt en av de mer mobile spillerne på touren, men i denne kampen spilte han ikke helt på topp, sa Murray etter å ha satt franskmannen utenfor.

At briten skulle vinne var ingen stor overraskelse, for dette var hans tiende seier i innbyrdes møte mellom de to, og forrige gang Simon vant var så langt tilbake som i 2007.

I kvartfinalen blir altså 36. rankede Chardy Murrays motstander, og det bør i alle fall ikke være noen uoverkommelig oppgave for skotten.

- Chardy har hatt et par sterke seirer i det siste. Han slo jo ut Juan Martin Del Potro i denne turneringen, så jeg må vente at det blir en tøff kamp. Det er i alle fall det jeg innstiller meg på, sa Murray etter mandagens seier. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere