RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FIKK SVI: Chelseas Charly Musonda.
FIKK SVI: Chelseas Charly Musonda. Foto: Darren Walsh (Pa Photos)

Musonda grisetaklet av Fabregas på trening

Sist oppdatert:
Fant fort ut at du ikke tuller med spanjolen.

Et av de største talentene Chelsea har for tiden er belgieren Charly Musonda Jr. 19-åringen har den siste tiden trent med Chelseas førstelag, og under en av José Mourinhos siste treninger som Chelsea-sjef så skjedde noe litt uvanlig.

Musonda fikk nemlig ballewn og vippet den over hodet på Cesc Fabregas. Ikke nok med det, han slo tunnel på den rutinerte spanjolen også. Det skal ikke Fabregas ha vært spesielt fornøyd med og fulgte opp med virkelig grisetakle den unge belgieren, melder den engelske avisa Daily Mail.

Deretter skal en kjempekrangel ha oppstått på Chelseas treningsbane der flere av spillerne var involvert. Krangelen skal siden ha blitt ordnet opp i, men understreker at det bor mange spennende talenter i London-klubben.

Charly Musonda Jr er for øvrig sønn av Charles Musonda som spilte store deler av karrieren sin i belgisk fotball. Charles Musonda har også flere landskamper for Zambia. Tre av Musondas sønner (Tika, Charly Jr og Matty) spiller alle for Chelsea.

Musonda har tidligere denne sesongen vært koblet til en overgang til Manchester United grunnet manglende spilletid i Chelsea. Også Queens Park Rangers skal ha vist interesse for å ta 19-åringen på lån.

Om han slår tunneler på Fabregas på trening så er det kanskje grunn til å tro at det er flere klubber rundt om i England som kunne tenkte seg den spennende belgieren.

HISSIGPROPP? Cesc Fabregas skal ikke ha likt at en unggutt lekte seg med ham på trening.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere