Gå til sidens hovedinnhold

Mustafis Özil-avskjed vekker oppsikt: - Hva er galt med deg?

Shkodran Mustafi har tirret på seg Arsenal-fansen etter sin Twitter-melding til Mesut Özil.

Arsenals tyske midtstopper har havnet bak i rekkene hos Mikel Arteta, og nå har han skapt misnøye blant en god del av klubbens supportere.

Grunnen er hans avskjedsmelding til Mesut Özil, som er så godt som bekreftet klar for tyrkiske Fenerbache.

Les også: Carragher og Neville i full diskusjon etter storkampen: - Latterlig

- Assistkongen

I tweeten skriver Mustafi følgende:

- Bror, du har vært den mest uegoistiske spilleren på og av banen, som jeg noen gang har delt denne garderoben med. Du vil alltid bli husket som #Assistkongen. Dessverre har ikke vi som lag vært i stand til å assistere deg da du trengte oss som mest. Alt det beste.

Mustafi og Özil har vært lagkamerater i The Gunners siden førstnevnte ankom klubben i 2016, og de har også kamper for det tyske landslaget sammen.

Les også: Edwin van der Sar med klar melding til United-fansen: - Trygge på at han vil slå til

- Hva er galt med deg?

I kommentarfeltet under midtstopperens melding, hagler det imidlertid med ironiske og misfornøyde meldinger.

«HAN ER DEN MEST EGOISTISKE SPILLEREN VI NOEN GANG HAR HATT», skriver en.

Les også: John Barnes mener Thiago er grunnen til fronttrioens problemer: - Det fungerer ikke

«Özil nektet lønnskutt, som 20 av hans lagkamerater aksepterte», skriver en annen, og sikter til i april da både spillere og trenere i klubben aksepterte lønnskutt på 12,5 prosent grunnet koronasituasjonen.

«Du er en Arsenal-spiller, mann. Du burde være på klubbens side. Du burde prøve å hjelpe oss med å gå videre fra situasjon. Hva er galt med deg?» skriver en tredje.

Özil: - Jeg er veldig glad

I forbindelse med Fenerbahçe-overgangen snakket Özil i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag, og det ingen tvil om at den offensive midtbanespilleren er godt fornøyd.

– Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sa Özil.

Tyskeren forlenget med Arsenal i 2018, etter å ha spilt for klubben siden 2013. Han tjente ifølge britiske medier 350.000 pund i uka, som gjorde ham til en av Premier Leagues best betalte spillere.

Sist 32-åringen var på banen for Arsenal, var imidlertid da han spilte 89 minutter mot West Ham i Premier League 7. mars i fjor.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre