RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mutu i slagsmål på luksushotell

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Fiorentina-spissen er i trøbbel igjen.

Fiorentinas stjernespiss, Adrian Mutu, skal ifølge italienske medier ha vært involvert i et slagsmål på et luksushotell i Firenze fredag. Han skal ha slått en 43 år gammel mann.

Vitner skal ha sett Mutu slå mannen i ansiktet. Slaget var såpass hardt at 43-åringen gikk rett i bakken, og måtte senere kjøres til sykehus. Hendelsen er nå politianmeldt.

Selv hevder spissen at han slo mannen i selvforsvar.

- Jeg reagerte i selvforsvar. Denne saken er nå ute av verden for min del, sier han til La Repubblica, og mener at hotellets overvåkings-kameraer kan bevise dette.

Ifølge Il Firenze var rumeneren gjest på «Four Seasons»-hotellet der hendelsen inntraff. Det var under en fest fredag at slaget skal ha forekommet.

Dette er imidlertid ikke første gang Mutu har havnet i trøbbel.

Under sin tid i Chelsea fikk han sparken for bruk av kokain. Han har i ettertid blitt dømt til å betale en rekordstor erstatning til londonlaget for det som skjedde i 2004.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere