RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye god mat for Grimseth

Sist oppdatert:
Stian Grimseth koser seg i deltakerlandsbyens døgnåpne OL-kantine. Om to dager skal han vise seg frem i vektløfterhallen.

Mandag fikk norsk presse møte Grimseth, og den store og sterke mannen var som vanlig i godt humør. Mens storparten av de norske utøverne i Aten må passe nøye på hva de putter i seg av mat, er det nesten omvendt for Grimseth:

God mat
– Det er veldig mye god mat her, og jeg har vel lagt på meg litt. Nå veier jeg 158 kilo, men det kan kanskje bli litt til før konkurransen. Det må ikke bli for mye. Det går ut over hurtighet og smidighet, sier Grimseth til NTB.

Room-service finnes ikke i deltakerlandsbyen. Når nordmannen entrer matsalen, er det spesielt kylling og kalkun han er interessert i. For ti år brukte vektløfteren 7,30 minutter på 1500 meter:

– Men det er ti år og 50 kilo siden, ler Grimseth.

Nandrolon
I 2000 ble det forbudte stoffet nandrolon funnet i en dopingprøve som Grimseth avla like før Sydney-OL. Det var gjennom kosttilskuddet Ribose han fikk det forbudte stoffert i seg, og vektløfteren fikk ikke delta i Australia.

– Det var en trist sak, men den har ikke tatt fra meg humøret. Det er det mer skadene som gjør. Jeg har ødelagt muskelfester i begge bein etter at jeg gjorde comeback (etter utelukkelsen), forklarer han.

Grimseth skal delta i tungvektsklassen, men anses ikke for å være blant medaljekandidatene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere