RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye nytt for Hushovd

Thor Hushovd får mange nye lagkamerater den kommende sesongen. Credit Agricole holder på med høstrengjøring og ut har Jens Voigt og Stuart O'Grady forsvunnet.

Det har vært fire stjerner i Credit Agricole den siste sesongen. Ved siden av Thor Hushovd, har etapperytterne Christoph Moreau og Jens Voigt, og Hushovds spurtrival Stuart O'Grady vært de mest fremtredende rytterne i det franske laget.

Nå mister Thor Hushovd to av disse lagkameratene.

Det har vært klart i noen dager at Hushovds gode kamerat Voigt skal sykle for danske CSC neste sesong. Nå har også O'Grady takket nei til et nytt kontraktstilbud fra Credit Agricole og kommer til å sykle for et annet lag neste sesong.

- Stuart er alltid en som har levert varene, sier Hushovd til Fædrelandsvennen.

Erstattere på plass

Grimstad-gutten vet ikke hvorfor australieren takket nei til den nye kontrakten. Hushovd synes det er synd O'Grady forlater laget.

- Tja, jo, det er jo synd å miste en av våre beste ryttere, sier han.

Credit Agricole har handlet raskt og har allerede erstatterne på plass. To kasakhstanere, en russer og et par franskmenn er på plass.

- Jeg har fått ønsket mitt oppfylt, men jeg har aldri våget å si til ledelsen at den og den vil jeg ha. Da må jeg stå ansvarlig etterpå hvis det går dårlig, sier Hushovd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere