*Nettavisen* Sport.

Mye nytt foran friidrettslandskampen

Steinkjer (NTB): 24 nye fjes er å finne på det norske laget under lørdagens friidrettslandskamp i Steinkjer mot Sverige og Finland.

06.02.12 14:30

Det er gjort en rekke endringer på fjorårets lag. Landskampen arrangeres i Steinkjer lørdag. Hallen i Steinkjer er den første i Norden med seks faste løpebaner.

I Tammerfors i fjor vant Sverige kvinneklassen med 119 poeng. Finland (96) og Norge (83) måtte se seg slått. I herreklassen vant Sverige (115) med ett poeng ned til Finland (114). Norge fikk 68 poeng.

- Til tross for at vi mangler noen av de beste utøverne vil laget i år være sterkere enn fjorårets lag. Det lover godt og med håp om at vi kan gi Finland og Sverige bedre motstand i årets konkurranse, sier sportssjef Ronny Nilsen friidrett.no.

Blant fraværene er Christina Vukicevic, Isabelle Pedersen, Margrethe Renstrøm og Thomas Eide.

- Vi savner en del utøvere som for eksempel Christina Vukicevic og Isabelle Pedersen på korthekken. Det vil alltid være en utfordring å ta ut lag til landskamper innendørs. Spesielt i år med OL og EM til sommeren er det mange utøvere som ikke vil delta innendørs, sier Nilsen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.