Gå til sidens hovedinnhold

Mye nytt hos Holmlia

Holmlia har mistet mange av lagets bærebjelker siden forrige sesong, men har samtidig hentet inn spennende forsterkninger i jakten på nye triumfer.

Holmlia: Du kan vel kalle det et lite generasjonsskifte. Selv om vi har mistet en del rutine fra i fjor, er vi likevel kanskje bedre rustet fordi vi har hatt lange og gode forberedelser, forteller sportslig leder Andreas Hildremyr.

Mens Tone Grønmo har forlatt Holmlia til fordel for naboen Tunet, har både Lotte Nesbakken og Johanne Engrønningen valgt å trappe ned. Dermed er tre av lagets viktigste spillere borte, og i tillegg har begge fjorårets keepere forlatt Holmlia.

Sultne ungjenter

Av spennende forsterkninger kan blant annet Marie Amundsen nevnes. Løperen scoret mål i bøtter og spann for Sagene, men valgte å forlate Oslo-klubben til fordel for Holmlia før årets sesong. Senere ble det bestemt at Sagene måtte trekke laget grunnet mangel på både spillere og personer i støtteapparatet.

Vi har mistet gode spillere, men også fått inn gode folk. Spillerne som er kommet er stort sett unge, sultne og treningsvillige, forteller Hildremyr.

I toppen

Den sportslige lederen regner med Holmlia kommer til å kjempe blant de fremste lagene i eliteserien i år.

Vi bør ligge blant topp tre. Jeg regner med Sveiva og Tunet blir topplagene i tillegg til oss, sier Andreas Hildremyr.

PS!
For Holmlia er kun seier godt nok i serieåpningen lørdag. Da kommer nyopprykkede Målløs fra Groruddalen til Holmliahallen.

Reklame

Nå er United-legenden ambassadør for norske fans