Gå til sidens hovedinnhold

Mye rart i Las Vegas

POKERBLOGG: Og da snakker ikke Johnny Lodden om Petter Northug.

Las Vegas-turneringen nærmer seg slutten for i år (denne gang), men først er planen å spille meg til finalebordet i Main Event!

Jeg har bare spilt en sideevent her borte og det var 3k trippel chance, men den gikk ikke bra. Main Event, derimot, går ganske bra. Har 114.700 før dag 3 settes i gang mandag kveld norsk tid.

På dag 1 var det veldig mye rart å se på bordet. For noen var det rett og slett helt mørkt, mens det var litt lys i tunnelen for de fleste andre. På dag 2 fikk jeg derimot sikkert et av de hardeste bordene i hele turneringen, noe som var ganske tilt siden det var så sykt mange dårlige spillere som hadde klart å kave seg videre fra dag 1. Men jeg bygget ganske bra opp og hadde fin flyt nesten hele dagen, og var oppe på rundt 160k med rundt 45 minutter igjen av dagen, men så tapte jeg dessverre 45k mot slutten.

Er veldig fornøyd med spillet så langt, var bare en tiltpott på slutten, der jeg gikk fire slag på floppen 277 med to spar, jeg hadde 89 hjerter, så det var slutt da han satte inn det femte slaget!

Jeg vil tro med nesten 100% sikkerhet at Main Event er den turneringen som går årlig der det er mest value å spille. Det er så sykt mange som rett og slett ikke kan vinne. Det sies jo at alle kan vinne, men her er det så mye rart at det rett og slett er umulig!!

Ellers er det jo gøy og se at så mange nordmenn gjør det bra i main event eller i hvert fall fortsatt henger med. Tror rundt 75% av de jeg har snakket med ennå er med. Noen navn som er verdt å nevne er Ørjan `pompen´ Holt med 78k, Tore Lagerborg med 110k, Thor Hansen med 45k og ikke minst Norges store sønn Petter Northug med 130k!

Så GL til dem og alle andre som henger med!

Ellers så har det gått veldig mye i fest og moro her borte. Det var knallhardt den første uken her borte, men roet seg heldigvis etter hvert så vi har fått til noen soltimer, litt shopping til og med noen flopper har det blitt!

Det beste med Vegas er at det alltid er noe å finne på om kvelden. Det er alltid mye folk ute og noen nye restauranter man kan teste ut. Jeg rett og slett elsker å dra ut med en glad gjeng og spise god mat å drikke noen flasker vin. Det eneste som taler imot det er at det ALLTID er noen som skal prøve å lokke deg med videre ut på sjenken! Ellers kan man jo alltid dra på noen av showene på `stripa` som alltid blir planlagt første kvelden man ankommer, men som aldri blir gjennomført!

Denne turen er det Grand Canyon som har vært første prioritet, men heller ikke dit har vi klart og komme oss på nesten 3 uker her borte!!

I år bor jeg på Encore, et hotell som alle skryter så sinnssykt av, men personlig syns jeg både hotellet, servicen, rommet og bassengområdet på Palazzo er bedre! Så jeg tror nok dette blir første og siste gang jeg bor her. Den eneste fordelen med dette hotellet er at flesteparten av dem jeg henger med bor her. Jeg husker at det var litt slit med å bo på Palazzo i fjor.

Ellers på hjemme fronten så har vi skiftet adresse fra Grunerløkka til Sankthanshaugen mens jeg har vært her borte! Jeg gleder meg til å flytte inn i en ny, stor leilighet istedenfor en 1-roms leilighet som har vært hjemmet vårt på Løkka i over 1 år nå! Det er greit at jeg er glad i jenta mi, men 1 år i 1-roms er nok. :D

Nå er det bare to måneder igjen til jeg skifter yrke også, fra fulltidsgambler til fulltidspappa. Jeg må innrømme jeg gleder meg som bare F (!) til å sette i gang på den oppgaven. Jeg har shoppet en god del til den lille jenta vår også. Selv om hvert plagg er mindre enn mine boxershorts, har jeg fylt opp en koffert med klær til henne snart!

Nå skal det slappes av med en film på rommet, godt pakket inn under dyna, før en god natts søvn og en spennende dag 3 sparkes i gang i morgen klokka 12 (21.00 norsk tid).

Johnny

Kommentarer til denne saken