RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye rødt, men ingen Riise

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Roma best i byen, uten hjelp fra John Arne Riise.

ROMA - LAZIO 1-0: I lokalderbyet på Olympiastadion i Roma var det knyttet mye spenning til hvordan det skulle gå. Med Roma i bunnstriden og Lazio atskillig høyere på tabellen, var det umulig å si hvordan kampen skulle ende. Det eneste sikre var at temperaturen kom til å være høy.

Og med to røde kort i løpet av kampen, var det ingen tvil om at det var mer enn tre poeng som var på spill. Æren og status som best i byen hang nok like høyt for ærekjære italienere.

Og etter en spennende, men målløs første omgang, tok det helt av etter hvilen.

Julio Baptista, Romas brasilianske nomade, har fått mye kritikk etter at han forlot Sevilla. I både Real Madrid og Arsenal ble han karakterisert som en flopp. Etter kveldens kamp har han nok i alle fall sikret seg heltestatus i Roma for en god periode framover.

50 minutter var spilt da Francesco Totti slo et flott innlegg. Det møtte Baptista ballen og dunket ballen i det lengste hjørnet.

Etter det tok kampen helt av. Først fikk Christian Daniel Ledesma rødt kort for Lazio, etter å ha fått sitt andre gule for en tøff takling på Baptista. Nærmere slutt fikk Simone Perrotta rødt kort for en stygg takling.

Kampen ble da også et fyrverkeri utover andreomgangen. Lazio presset på for mål og Mauro Zárate hadde mange sjanser for bortelaget. Men Roma holdt stand og hadde mang store kontringsmuligheter. Til tross for at kampen ble preget av mange sjanser, ble det ingen flere mål og det ebbet ut med en sårt tiltrengt 1-0-seier til Roma.

Selv om det ble mye rødt etter hvert, fikk vi aldri sett rødluggen fra Ålesund. John Arne Riise ble sittende på benken hele kampen og dette er nok ikke nyheter Åge Hareide setter pris på i en tid der landslagstroppen får nye skudd for baugen hver eneste dag.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere