Gå til sidens hovedinnhold

Myggen er tilbake!

Publikum jublet like mye for Erik Myklands comeback som de gjorde for seieren over Sandnes Ulf.

START – SANDNES ULF 5-1:

To minutter ut i andre omgang i kampen mellom Start og Sandnes Ulf eksploderte Sør Arena. Ikke fordi Start scoret, men fordi Erik ”Myggen” Mykland reiste seg fra benken og entret oppvarmingsfeltet.

Etter 56 minutter tok Myggen av seg treningsdressen og gjorde seg klar for å gå på banen. Et enormt brøl runget over hele Kristiansand da Myggen kom inn for Geir Ludvig Fevang. Det har nok aldri vært så stor stemning på Starts nye storstue Sør Arena.

Dårlig start
Sandnes Ulf sjokkåpnet mot kristiansandslaget. Bare fire minutter tok det før Morten Eriksen sendte bortelaget i føringen mot et Start som ikke virket helt våkne.

Men kristiansanderne hang bedre med i svingene utover i førsteomgangen, og etter 23 minutter kunne Leif Otto Paulsen utligne etter en retur på et skudd fra Bernt Hulsker. Etter en halvtimes spill var det nok en gang duket for Start. Denne gang var det Jesper Mathisen, foreløpig kanskje best kjent som sønnen til legenden Svein Matta Mathisen, som fikk æren av å sende kristiansanderne i ledelsen. Målet kom etter en corner som fant hodet til Bård Borgersen. Headingen ble reddet på streken, men Mathisen klarte til slutt å lirke ballen i nettet.

Dermed gikk Start til pause med 2-1-ledelse.

Se høydepunktene fra comebacket (saken fortsetter under):

266328

Sør Arena eksploderte
Etter hvilen var publikum mest opptatt av å juble for en Erik Mykland i oppvarming, men etter 49 minutter kunne de også juble for det som skjedde på banen. Da økte Aram Khalili til 3-1. Bare seks minutter seinere var det Geir Ludvig Fevang som kunne notere seg på scoringslista.

Og da var det endelig duket for det publikum hadde ventet på. Allerede fem minutter før byttet reiste tilskuerne seg og satte i gang med trampeklapp, og da målscorer Fevang gikk av banen og overlot plassen sin til Myggen, nærmest eksploderte Sør Arena.

Bare fire minutter seinere sendte Myggen av gårde en ball, som via en motspiller fant frem til Khalili, som sørget for et klassemål. Fra 16 meter brassesparket han ballen i nettet til 5-1 for Start.

Dermed fikk Myggen 30 minutter på banen for et Start som overbeviste stort og holder stø kurs mot Tippeligaen.

Nettavisen kommer tilbake med reaksjoner fra Myggen-comebacket.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå kan du chatte med United-legender før storkamper

Kommentarer til denne saken