Gå til sidens hovedinnhold

Myggen: - Jeg var dritnervøs

Erik «Myggen» Mykland innrømmer at han merket forventningene i forbindelse med comebacket.

START- SANDNES ULF 5-1:

SØR ARENA (Nettavisen): – Det har krevd mye energi, og jeg har stort sett holdt meg inne de siste dagene, sier Myggen til Nettavisen etter comebacket mot Sandnes Ulf på Sør Arena søndag kveld.

– Jeg trenger noen dager på å bearbeide dette på. Jeg skal nyte denne kvelden, og slappe av. Jeg håper virkelig det roer seg litt nå etter at jeg har spilt min første kamp, sier han.

– Nådd målet
Over 11.000 mennesker hadde møtt opp for å være med på comebacket til Myggen, og stadion eksploderte da han kom inn en halvtime før slutt. Myggen som toppet kvelden med en målgivende pasning, innrømmer at det var et stort øyeblikk å løpe ut på matta.

– Jeg var dritnervøs, men jeg fikk en fantastisk mottakelse. Nå har jeg nådd ett mål. Men det nytter ikke å hvile. Jeg regner med at Start evaluerer meg, så jeg må stå på fremover, sier Myggen som haltet rundt med en ispose på akillesen som han har slitt med den siste tiden.

– Jeg merket ikke så mye til den, men jeg må få orden på den dersom Start vil ha meg med neste sesong, sier han.

Og Myggen kan nok forberede seg på Tippeliga-spill til neste sesong. Start trenger kun ett poeng på de fire siste kampene for å sikre opprykk til Tippeligaen, og sports- og mediedirektør, Svein Mathisen, er klar på at Myggen er med i fremtidsplanene til klubben.

– Det han viste i dag viser at han fremdeles har noe å gi på fotballbanen. Bare vent til neste år, smiler Mathisen lurt.

– Han er ikke den vanskeligste å forhandle med, så jeg regner med at vi skal bli enige om en avtale for neste år, sier han.

Svein Mathisen innrømmer at det var et stort øyeblikk da Myggen kom på banen.

Se høydepunktene fra comebacket (saken fortsetter under):

266328

– Fikk gåsehud
– Jeg har snakket med Myggen to-tre ganger daglig de siste to månedene. Da Myggen entret banen fikk jeg gåsehud. Dette var et øyeblikk som du aldri klarer å gjenskape, fordi du må være her for å oppleve det. Det var dette øyeblikket vi hele tiden har jobbet mot, sier Mathisen.

Start-trener Arne Sandstø var også fornøyd med Myggen-comebacket.

– Du ser at han er litt rusten ennå, men han er trygg med ballen og vil ha ballen. Det har preget oss litt på hjemmebane denne sesongen når vi har ledet at ingen vil ha ballen. Nå har vi fått en som går foran. Han løftet laget da han kom inn, sier Sandstø.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken